laminaat

Laminaat vloeren

Stadhouders Parketvloeren in Breda levert laminaat van goede kwaliteit. Laminaat is verkrijgbaar in talrijke uitvoeringen en kwaliteitsklassen. Hierdoor is voor vrijwel elk budget wel een laminaatvloer te krijgen. Of u nu gaat voor een klassiek ogende laminaatvloer of juist voor een moderne uitvoering. Laminaat past in vrijwel elk interieur.

Laminaat is een praktische vloerbedekking. De toplaag van de laminaat vloerdelen is dermate hard, dat het een grote slijtvastheid vertoont. Ook is laminaat heel makkelijk te reinigen en heeft het een fraaie uitstraling. Laminaatvloeren zijn ook vochtbestendig, waardoor de kans op ontsierende verontreinigen minder groot is dan bij massief houten vloeren. Laminaatvloeren blijven lang mooi en zijn goed te verhuizen, doordat zij los gelegd worden. Bij het leggen van deze vloeren komen geen spijkers of lijmen te pas.

 

Laminaat wordt gelegd op een vlakke ondergrond, waarop een isolerende tussenlaag wordt aangebracht. Hierop wordt het laminaat gelegd. Een laminaatvloer van Stadhouders Parketvloeren in Breda is samengesteld uit een aantal lagen materiaal. De onderkant bestaat uit samengeperst materiaal, afhankelijk van de kwaliteit van het materiaal en dus de prijs bestaat de keuze uit HDF of MDF, wat een iets mindere kwaliteit heeft. Hierop bevindt zich de printlaag die het uiteindelijke uiterlijk van de laminaatvloer bepaalt. Hierbovenop wordt een zeer harde beschermlaag van kunststof aangebracht, die zorgt voor een grote slijtvastheid en duurzaamheid.

Door de hedendaagse printtechnieken is laminaat vrijwel niet meer te onderscheiden van echte houtsoorten en zijn vaak een betaalbaar alternatief voor traditionele parketvloeren. Stadhouders Parketvloeren in Breda levert en legt onder andere laminaatvloeren van het vooraanstaande merk Quick-Step. Aangezien een fraaie laminaatvloer voor een belangrijk deel het uiterlijk van uw woning of bedrijfspand bepaalt, kiezen wij voor de betere laminaatvloeren.

Ondervloeren

Vanuit onze ruime ervaring en grote vakkennis leggen wij de laminaatvloeren naadloos en werken deze netjes af met plinten. Door te kiezen voor de deskundigheid van een ervaren bedrijf bent u verzekerd van een goede kwaliteit. Hiermee voorkomt u problemen in de toekomst zoals het kromtrekken of wijken van ondeugdelijke laminaatsoorten.

Bent u op zoek naar een laminaatvloer die uw woning een frisse en hygiënische uitstraling kan geven? Of wilt u uw bedrijfspand of kantoorpand voorzien van een robuuste en slijtvaste vloer, die wel tegen een stootje kan? Neem dan vandaag nog contact op met Stadhouders Parketvloeren in Breda per telefoon of per e-mail. Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden en natuurlijk bent u na voorafgaande afspraak van harte welkom in onze showroom in Terheijden. Wij helpen u graag op weg naar uw droomvloer!